Have a Break - Rabobank Bergen op Zoom
Have a Break is het kantineconcept van Amarant. Samen met je collega’s en een bedrijfscateraar waar Amarant mee samenwerkt, zorg jij iedere dag voor een heerlijke lunch. Klanten van het restaurant zijn medewerkers van de Rabobank. Je ontwikkelt je horecavaardigheden. In de keuken en in het restaurant.
Wil jij graag leren werken in de Horeca? In een echt bedrijfsrestaurant? Dan is dit de plek voor jou! De Rabobank van Bergen op Zoom is gelegen in de buurt van het centrum van Bergen op Zoom. De kantine is te vinden op de 2e verdieping.
Algemeen
Have a Break Rabobank Bergen op Zoom biedt arbeidsmatige en ontwikkelingsgerichte dagbesteding in het bedrijfsrestaurant van de bank. De groep bestaat uit mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Ook hebben we dagdelen waarop mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) welkom zijn. Je werkt in teamverband of zelfstandig. Begeleiding is altijd nabij. Een veilige en gezellige werkomgeving vinden we belangrijk bij Have a Break. Je werkt aan je eigen competenties en je leert samenwerken. Samen met jou wordt er gekeken hoe we je kunnen helpen jezelf verder te ontwikkelen, praktisch maar vooral ook sociaal.
Activiteiten en Werkzaamheden
Iedere dag moet er een gevarieerde lunch worden gemaakt en zijn er lunchbestellingen voor vergaderingen. Er zijn als het nodig is duidelijke recepten waarmee je zo veel als mogelijk zelfstandig aan de slag gaat. Of samen met een collega natuurlijk. ’s Middags hoort opruimen en schoonmaken er ook bij. Er is altijd een begeleider van Amarant in de buurt en ook de cateringmedewerker kan je helpen als je vragen hebt. Amarant heeft de leerlijn Horeca ontwikkeld. Je hebt de mogelijkheid om jezelf voor bepaalde onderdelen te certificeren.
Contact
Wil je graag aan de slag bij Have a Break Rabobank Bergen op Zoom? Of wil je meer over de locatie en het wat er te doen/leren is weten? Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op je eventuele vragen.
Ontmoet Dianne. Ze komt 3 keer per week met veel plezier naar haar werkplek. Hier leert zij lekker koken. Veel van de gerechten die Dianne bij Have a Break maakt, komen ook bij haar thuis op tafel.
Ontmoet Ronald. Hij kookte vroeger vaak thuis. Door een TIA ontstond er een hersenbeschadiging. Daarna lukte het koken minder goed. Bij Have a Break Bergen op Zoom leerde hij zijn vaardigheden weer op te pakken. Zo kan hij in de toekomst weer zelfstandig een maaltijd bereiden voor mezelf of anderen.